KOCAELİ / GEBZE - 50. Yıl Chrysler Ortaokulu

Öğretmenlerin 2023 Yılı Eylül dönemi Mesleki Çalışmaları

- Öğretmenlerin 2023 yılı Eylül dönemi Mesleki Çalışmaları kapsamında 6 Eylül Çarşamba günü Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimiz Azra Bıyuk ve Elif İrem Bozkurt Sayın tarafından okulumuz öğretmenlerine “Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri” konusunda seminer verildi.

- Seminerde; Eğitim ortamlarında dijitalleşmenin psikolojik ve sosyolojik etkileri, TÜİK verilerinden hareketle internet kullanım oranı, sanal dünyada zihinsel sağlık, problemli internet kullanımının görünüm şekilleri (gelişmeleri kaçırma korkusu, ısrarlı özçekim, sanal benlik, siber dışlanma, mobil cihaz yoksunluğu korkusu, şarj bağımlılığı, siber şiddet, teknoloji bağımlılığı), dijital etik değerler ve de sağlıklı dijital yaşam becerileri geliştirmek konularında kıymetli öğretmenlerimiz ile etkileşimli bir süreç geçirildi.

- Seminerin son kısmında eğitim süreçlerinde dijital yaşam becerilerinin geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunarak öğrencilerimize ve velilerimize aktarabileceklerimiz konusunda öneriler sunuldu.

02-10-2023

Yayın: 02.10.2023 - Güncelleme: 02.10.2023 11:33 - Görüntülenme: 495